Sunday, July 25, 2010

"O SUTA DE KILOMETRI PE ROLE - pentru sinistratii din Romania"

WEBMASTERUL ROMANI.CO.UK ALEARGA O SUTA DE KILOMETRI PE ROLE PENTRU A STRANGE FONDURI PENTRU SINISTRATII DIN ROMANIA

In urma cu doua saptamani liderii website-ului comunitatii romanesti din UK, www.romani.co.uk, ai publicatiei online Roman in UK si conducerea restaurantului romanesc londonez The Britannia au demarat Campania “Daruieste sinistratilor si adu-le o raza de speranta”. Aceasta campanie isi propune strangerea de ajutoare si donatii banesti pentru sustinerea victimelor inundatiilor recente din Romania.
Acestui proiect i se alatura personal la Londra Inno Brezeanu, webmaster al www.romani.co.uk care duminica, 25 iulie 2010 va parcurge pe role o distanta de 100 de kilometrii, Londra- Cambridge in cadrul unei curse organizate de organizatia filantropica "Breakthrough Breast Cancer". In cadrul acestei curse peste 10,000 de biciclisti si 15 roler skateri vor parcurge distanta, fiind motivati de strangerea de fonduri sub forma de donatii din partea prietenilor, cunostintelor si colegilor de servici. Fiecare participant va dona suma stransa unei cauze nobile.

Inno Brezeanu, webmaster al www.romani.co.uk va alerga cei o suta de kilometrii pe role pentru a strange donatii pentru sinistratii din Nord-Estul Romaniei. Vazand disperarea care a cuprins Romania in urma inundatiilor si victimele ramase pe drumuri, conducerea www.romani.co.uk si a publicatiei online Roman in UK a hotarat sa se implice si sa incerce sa stranga fonduri si ajutoare pentru sinistrati, deoarece cu putin de la fiecare se poate, si mai ales pentru ca motto-ul organizatorilor a fost mereu: “ Impreuna ne este mai usor”. Donatiile se pot face prin website-ul justgiving.com si urmeaza sa fie transferate la sfarsitul campaniei ( 2 august 2010) in contul organizatiei caritabile Relief Fund for Romania Limited, care cu multa bunavointa va realiza transferul sumei stranse catre Patriarhia Romana, in contul de donatii pentru sinistrati. Patriarhia Romana urmeaza sa distribuie apot fondurile primite catre zonele afectate de inundatii din Bucovina si Moldova.


Sustine si tu aceasta cauza acum prin donatia ta. Donatiile pot fi facute prin plata de pe card sau paypal la urmatoarele adrese:

http://www.justgiving.com/inno
http://romani.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=718&Itemid=124
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=137264892975139&ref=mf
http://twitter.com/RomaniinUK

No comments: