Thursday, December 13, 2007

“Fulgi de nea, zâmbet de copil “-Campanie pentru stringere de fonduri pentru copii din centrele de ocrotire din Bucuresti

Societatea Romanca din Marea Britanie in colaborare cu Fundatia Heron din Romania supun atentiei Dvs. un proiect dedicat copiilor aflati in Centrele de asistenta sociala “Sfânta Ana” şi “Sfântul Nicolae”, precum şi din alte aşezăminte de ocrotire din Bucuresti , proiect derulat in pragul Sarbatorilor de iarna 2007.
Societatea “Romanca”, organizatie non-guvernamentala si non-profit a romanilor din Marea Britanie, a luat nastere in iunie 2005 in scopul de a oferi asistenta si consultanta in vederea integrarii sociale a romanilor care traiesc si muncesc in societatea multiculturala britanica.
Obiectivul nostru consta in a pastra vii valorile , traditiile, cultura si limba romana si in a le face cunoscute in, Marea Britanie .
Fundaţia Heron este persoană juridică non-profit având utilitate publică în baza Ordonanţei Guvernului nr.26/2000, completată şi modificată prin Ordonanţa Guvernului nr.37/2003.
Scopul fundamental al cesteia îl reprezintă derularea unor programe şi actiuni de promovare şi dezvoltare a valorilor culturale, apărarea şi conservarea patrimoniului cultural, sprijinirea fenomenului cultural sub toate aspectele sale.
Potrivit obiectivelor sale statutare, Fundaţia Heron organizează şi acţiuni cu caracter cultural-social în vederea ocrotirii şi dezvoltării tinerelor talente, în general, a tinerei generaţii.
În acest context, în parteneriat cu Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, Societatea Română de Radiodifuziune, TVR2, sub genericul “Fulgi de nea, zâmbet de copil “ vom organiza o manifestare cultural-social-educativă în data de 22 decembrie a.c, începând cu ora 11.00. Gazda acestui eveniment va fi Centrul Cultural al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative.
Această manifestare se va desfaşura sub forma unui spectacol artistic susţinut de către Corul de copii “Symbol” al Patriarhiei Romane, tinere talente de la Licele de artă “George Enescu”, “Dinu Lipatti”, tineri actori, formaţii artistice formate din elevi ai unor şcoli generale din Capitală.
Spectacolul reprezintă un dar pentru 400 de copii internaţi în centrele de ocrotire socială patronate de către Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, “Sfânta Ana” şi “Sfântul Nicolae” precum şi din alte aşezăminte de ocrotire socială din Capitală.
La eveniment participă elevi şi părinţi, personalităţi din lumea cultural politică, diplomaţi şi jurnalişti.
Potrivit tradiţiei cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Iarnă dorim să le oferim acestor copii cadouri, constând în dulciuri, rechizite şi alte obiecte folositoare.
Un gest creştinesc şi omenesc, care, în mod evident, va aduce lumina şi căldura Sărbătorilor de Iarnă şi în sufletul acestor copii, din nefericire, lipsiţi de confortul şi afecţiunea familiei.
Am fi onoraţi dacă aţi considera oportun să sprijiniţi acestă acţiune printr-un sprijin financiar asigurat de către Dvs. în calitate de sponsor. Printre sponsorii care au confirmat pina in prezent participarea la acest eveniment se numara: BCR, ASIBAN, Rostar SA, Transilvania General Import Export, Hotel Ibis International, etc.
Acest sprijin va fi făcut cunoscut opiniei publice, participanţior la manifestare, în comunicatele din mass-media, conferinţe de presă, specificarea numelui şi siglei bănci pe tipărituri (invitaţii, afişe).
Pentru orice informatii suplimentare va rog sa luati legatura cu Ionela Flood pe telefon 0044 07515 25 35 84 sau e-mail :ionela@talktalk.net
Alternativ , puteti contact pe Dl Mihai Chirea pe telefonul 0040 721 820 776 sau e-mail: heron_mike2005@yahoo.com
Sponsorizarile pot fi facute in contul
BCR , fil Balta Alba ,cod IBAN nr. RO 39 RNCB 0304000986110001.
Donatiile private(cec) pot fi trimise pe numele si adresa Societatii Romanca, 1 Marshall House, 2 Dorncliffe Road , SW6 5LF, Londra, Marea Britanie.

Cu multumiri,

Ionela Flood,

Presedinte
Societatea Romanca
tel: 0044(0)2077368668,
mobil: 0044 075 15 25 35 84 sau 004407816275240.
E-mail: ionela@talktalk.net

No comments: