Wednesday, January 18, 2012

CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE ȘI PROZĂ PENTRU ROMANII DIN INTREAGA LUME , “STARPRESS 2012”





REVISTA INTERNATIONALA STARPRESS
            (romano canado-americana ,
cu , corespondenti in intreaga lume )
              www.valcea-turism.ro
                      director general
                    Ligya Diaconescu
-Membru al Clubului de Presa Transatlantic
-Membru fondator al "Association des mass-médias et
journalistes d'expression roumaine sans frontière"./24 sept.2011/ Canada

 

Concursul International de POEZIE si PROZA "STARPRESS 2012"
 
 
 
Concursul International de POEZIE si PROZA "STARPRESS 2012" PDF Imprimare Email



REVISTA INTERNA
ŢIONALĂ
" STARPRESS"- www.valcea-turism.ro organizeză  CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE  
ȘI PROZĂ  PENTRU ROMANII DIN INTREAGA LUME  , "STARPRESS 2012"

 

- La 1 februarie 2012 Revista Internaţionala STARPRESS www.valcea-turism.ro  lansează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE  PENTRU ROMANII  DIN INTREAGA LUME „STARPRESS" 2012 ediţia a Ill-a ( concurs  organizat din doi in doi ani - prima ediţie , 2008 , ca şi cea de-a doua , 2010 , bucurandu-se de un real succes, reuşind să  descopere  talente ascunse şi să  reunească iubitorii de frumos de pretutindeni).

-In acelaşi timp , organizează  CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE PROZĂ PENTRU ROMANII DIN INTREAGA LUME„STARPRESS" 2012 - ediţia l.

Concursul Intenaţional  de poezie  şi proză   STARPRESS 2012 se desfaşoara în parteneriat şi colaborare cu peste 70 de ziare , reviste, posturi de radio şi televiziune din diaspora şi România , în PERIOADA 01.02.2012 – 01.06.2012.

PREMIILE CONSTAU IN SEJURURI ÎN RENUMITE STAŢIUNI TURISTICE ROMÂNESTI ( Mamaia – HOTEL SIRET- 2 premii, Eforie Nord – HOTEL CASA ANDREI 1 premiu  ), Pensiune BAR- PYRAMID – VILA RODICA - 1 premiu, Jupiter – HOTEL RIO - 2 premii , Mangalia CASA SAVETA GEORGESCU - 1 premiu şi OBIECTE.

Fiecare  premiu constă în câte un sejur pentru două personae (câstigatorul  fiind insoţit de câte o persoană dragă  în sejur, ca şi la ediţiile precedente ).

REGULAMENTUL  CONCURSULUI :

1 - LA  SECŢIUNEA POEZIE SE PARTICIPĂ CU  5 POEZII ,  (indiferent de tematică ).

      -CONCURENŢII VOR PREZENTA ALATURI DE POEZII , UN C.V. şi o fotografie.

2 - LA  SECŢIUNEA PROZĂ SE  PARTICIPĂ CU  5 FRAGMENTE ,  (indiferent de  tematică).

       -CONCURENŢII VOR PREZENTA ALATURI DE POEZII , UN C.V. şi o fotografie.

Indiferent de rezultatul concursului, CELE MAI INTERESANTE POEZII VOR FI PUBLICATE IN PAGINILE NOASTRE ȘI ALE TUTUROR COLABORATORILOR NOȘTRI din diferite state ale lumii.

3 - POEZIILE ŞI FRAGMENTELE DE PROZĂ PENTRU CONCURS VOR FI TRIMISE PE ADRESELE: star_ligya@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; sun_andrada@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; free3ymher@yahoo.ca Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ,

pană la data de 15 mai 2012 . Comitetul de selecţie va delibera pana la 1 iunie 2012 .

La inceputul lunii iunie se vor anunţa caştigatorii.

Concursul Internaţional de poezie şi proză pentru românii de pretutindeni îşi propune descoperirea şi promovarea creatorilor de poezie şi proză autentică în limba româna, tineri şi adulţi, începatori şi profesionişti, inclusiv a celor care din anumite motive nu au putut fi publicaţi     (indiferent de vârstă ).

Cu siguranţă , vom descoperi talente pe care dorim să le promovăm în întreaga lume.

RELAŢII  la ORGANIZATORUL CONCURSULUI  INTERNAŢIONAL DE POEZIE  ȘI PROZA  PENTRU ROMANII DIN INTREAGA LUME  , "STARPRESS 2012", LIGYA DIACONESCU,  star_ligya@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , director general al REVISTEI INTERNATIONALE STARPRESS (romano-camado-americana , cu , colaboratori in intreaga lume), www.valcea-turism.ro

 

 

 

 

 

No comments: