Friday, June 25, 2010

" BRASOV - de la CORONA la ....CERBUL DE AUR " concurs cu premii

Dragi prieteni, va invitam sa participati la un nou concurs cu premii, cu titlul „Brasov – de la Corona la ... Cerbul de Aur”, organizat de Radio România International si Televiziunea Româna.
Va invitam sa urmariti emisiunile RRI, site-ul www.rri.ro si profilurile noastre de pe Facebook si Twitter, sa raspundeti corect, în scris, la câteva întrebari si puteti câstiga. Concursul va dura pâna la 15 iulie 2010, data postei.
Intrebarile:
- Câti ani de atestare documentara a Brasovului se sarbatoresc în 2010?
- Mentionati 3 nume diferite pe care le-a purtat Brasovul de-a lungul istoriei.
- Cum se numeste lacasul de cult care reprezinta simbolul Brasovului si care a primit actualul nume în urma marelui incendiu din 1689?
- Mentionati 3 artisti cunoscuti care au concurat sau au concertat la “Cerbul de Aur” de-a lungul timpului.
Va rugam sa ne scrieti prin posta, prin fax, prin e-mail sau direct pe formularul de pe site si ce v-a determinat sa participati la concurs si, în masura în care doriti, sa mentionati si sursele de informare, altele decât emisiunile postului nostru de radio, site-ul RRI sau profilurile de pe Facebook, Twitter si Flickr. Coordonatele noastre sunt: Radio România International, str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1, Bucuresti, PO Box 111, cod 010165, fax 00.40.21.319.05.62, e-mail: ro@rri.ro
Asteptam raspunsurile dvs. pâna la 15 iulie 2010, data postei. Câstigatorii vor fi anuntati în ultima saptamâna a lunii iulie, pentru a avea timp sa-si pregateasca sejurul în România. Succes!

Cu sitma,
Simona Constantin

No comments: