Wednesday, October 21, 2009

In sprijinul romanilor din Southampton

In sprijinul romanilor din Southampton   
       
Marþi, 20 Octombrie 2009
Permanenta la Consulatul onorific al Romaniei din Southampton
Incepand de miercuri 21 octombrie 2009, Consulatul Onorific al Romaniei din Southampton va avea o permanenta de tip "Drop-in", in fiecare miercuri, intre orele 10:00 si 16:00, la adresa: SOS Polonia, The Park House, 2 Brunswick Place, Southampton, SO15 2AN, Tel. 02380 233 722, Fax 02380 233 762.
Pentru inceput, cei interesati o vor gasi la adresa de mai sus, in fiecare zi de miercuri pe Florentina Diacu, membru consultativ al Consulatului Onorific al Romaniei la Southampton.
Scopul acestei initiative este de a oferi romanilor din zona Southamptonului - in trecere sau stabiliti de mai mult timp -  un punct de legatura cu ceilalti membri ai comunitatii romane locale si o consultanta gratuita pe probleme de munca, locuinta, ajutor juridic si social, integrare sociala si culturala.
Rod al colaborarii stranse intre Consulatul Onorific al Romaniei din Southampton si Asociatia caritabila SOS Polonia, infiintarea acestei permanente se doreste un pas inainte pe calea integrarii romanilor si a valorilor culturale romanesti in peisajul multicultural al Regatului Unit.
Dupa cum se stie, consulul onorific al Romaniei la Southampton este dr.Roxana Carare.
Roman in UK

http://romaninuk.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2299&Itemid=1

No comments: